Hoveniersbedrijf zundert, etten-leur, breda, roosendaal ect.

Past. van Vessemstraat 56
4882 NJ Zundert

T 06 456 800 18
E info@adema-zundert.nl

Nieuws

Tijdelijke btw-verlaging verlengd

De tijdelijke btw-verlaging is verlengd tot 31 december 2014. Per 1 maart 2013 verlaagde Staatssecretaris Weekers van Financiën tijdelijk het btw-tarief voor renovatie en herstel van woningen ouder dan twee jaar. Het aanleggen en onderhouden van tuinen valt eveneens onder de verlaging. Het verlaagde btw-tarief geldt alleen voor de component arbeid.
Je kan dus het gehele jaar nog profiteren van 6% btw!
 


 

BTW Verlaging!

Het tijdelijk lagere btw-tarief voor arbeidskosten hoveniers geldt voor het aanleggen en onderhouden van de tuin.
De verlaging van de btw geldt op arbeid en gaat in op 1 maart 2013 voor de duur van een jaar en wordt teruggebracht van 21 naar 6%. Het 6%-tarief is van toepassing op alle renovatie- en herstelwerkzaamheden in en aan een woning. Onder deze werkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning en de aanleg en onderhoud van de tuin. Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen. Het verlaagde tarief is niet alleen van toepassing voor particulieren maar ook voor bedrijven.

 


 

Twitter

Adema heeft altijd al iets gehad met vogeltjes, in de tuinen komen wij in deze tijd vaak nestjes tegen en natuurlijk ons kerstcadeau (vogelhuisje). Maar nu zijn we zelf ook aan het tweeten. Adema is aan het twitteren geslagen.
VOLG ONS NU OOK!Orange-Twitter-bird

 


 

Voetbal Journaal

Dit jaar staan we 2x in het voetbal journaal regio Etten-Leur.
Heeft u het journaal gemist bekijk hier de hele krant >>

snoeien aanplant

 


 

Boomverzorging

Boomverzorging is een specialisatie die we sinds 2011 kunnen aanbieden. Wilt u een boom verwijderen? Verkeert een boom in slechte conditie óf moet deze plaats maken voor bijvoorbeeld nieuwbouw? Wij verwijderen de boom snel en zorgvuldig. Staat de boom die u wilt rooien in een dicht bebouwde omgeving, misschien zelfs met veel verkeer? Dan breken we de boom klimmend af: tak voor tak. Een speciaal afvangsysteem voorkomt schade aan de omgeving.

Is er alle ruimte rond de boom om deze te laten vallen? Dan vellen we de boom vanaf de grond, waarna we het hout en de takken afvoeren.

snoeien

aanplant ontwerp

 


 

Hart in Actie

Adema Hoveniers en Groenvoorziening heeft samen met Hart in Aktie de tuin aangelegd in wouw. Een hele leuke ervaring om in zo’n korte tijd en met zoveel mensen iets moois te maken. Helaas zat het weer niet mee, maar toch is het gelukt!
Klik hier en lees het artikel uit BN De Stem.
Bekijk de hele aflevering >>


 

VV HOEVEN


Adema steunt en sponsort het 5de elftal van voetbal vereniging Hoeven. Het logo van Adema siert al twee jaar op de rug van deze mannen!

snoeien
aanplant ontwerp