Hoveniersbedrijf zundert, etten-leur, breda, roosendaal ect.

Past. van Vessemstraat 56
4882 NJ Zundert

T 06 456 800 18
E info@adema-zundert.nl

bedrijven

Onderhoud
Uw bedrijfstuin geeft de eerste indruk aan uw (potentiƫle) klant. Daarom is het belangrijk dat uw bedrijfsterrein er verzorgt uitziet.
Wij verzorgen het gehele jaar alle onderdelen van het onderhoud. Van klein tot groot maaiwerk, snoeien, onkruidbestrijding enz. Voor de frequentie geven wij advies maar wordt door u bepaald!
De werkzaamheden in bedrijfstuinen zullen niet veel anders zijn dan particulieren tuinen. Echter heeft een bedrijfstuin een andere functie. Een bedrijfstuin geeft de klant een eerste indruk van uw bedrijf. Bij ons kunt een contract afsluiten zodat wij er voor zorgen dat de tuin er constant netjes uitziet.

 

Aanleg
Net als particulieren tuinen beginnen we met een kennismaking en een idee dat wij uitwerken tot een volledig plan. Een bedrijfstuin heeft steeds vaker meerdere functies. Niet alleen de uitstraling van uw bedrijf, maar ook terrassen, rookgelegenheid en parkeergelegenheid zijn tegenwoordig belangrijke onderdelen. Wij zullen samen met u een ontwerp maken dat precies bij uw wensen aansluit.