Hoveniersbedrijf zundert, etten-leur, breda, roosendaal ect.

Past. van Vessemstraat 56
4882 NJ Zundert

T 06 456 800 18
E info@adema-zundert.nl

Adema

Adema is een dynamisch bedrijf dat zich richt op alle voorkomende werkzaamheden in particuliere tuinen en bedrijfsterreinen. Wij verzorgen alles op het gebied van aanleggen en onderhouden. Door ons constant te ontwikkelen in kennis en vaardigheden kunnen wij u optimaal van dienst zijn!

Het buiten is het nieuwe binnen. Adema ontwerpt dan ook strakke en moderne tuinen die passen bij je interieur. Maar ook voor het aanleggen van een landelijke tuin hebben wij ook genoeg ervaring. Voor een spraakmakende voortuin, een kleine achtertuin of een budget tuin hebben wij genoeg voorbeelden en ideeën. Laat je je graag inspireren en adviseren dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

Als eigenaar van Adema Hoveniers & Groenvoorziening stel ik, Dennis Schenk mij graag aan u voor. Na de groen opleiding te hebben voltooid aan de AOC te Breda ben ik op 19 jarige leeftijd gaan werken bij een hovenier in de regio. Door mijn leergierigheid en drang om steeds hogerop te willen ben ik steeds van werkgever gewisseld om die stappen te kunnen maken. Van hovenier naar voorman en uiteindelijk naar uitvoerder. Toch bleef er een wens over. Een eigen bedrijf!

In 2007 heb ik uiteindelijk de stap gemaakt om een eigen bedrijf te starten. Vanuit een rijtjeshuis in Etten-Leur ben ik langzaam gegroeid. Inmiddels is Adema hoveniers & groenvoorziening gevestigd in Klein-Zundert waar genoeg ruimte is voor opslag van machines en voorraden.

In de afgelopen jaren zijn de werkzaamheden uitgebreid. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren hebben wij ons regelmatig laten bijscholen. Om up-to-date te blijven, maar ook om nieuwe disciplines aan te leren.

Mocht u nog vragen hebben of bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact met ons op.
Via mail info@adema-zundert.nl of bel 06 - 456 800 18.